Üzletünkben rövid határidővel elkészítjük színes naptárát A/6, A/5, A/4, A/3 és 297x150 mm méretben, asztali és fali kivitelben az Ön kedvenc fotóiból ill. képeiből. A Karácsony közeledtével egyre inkább azon törjük a fejünket, hogy milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket. A sok szempont közül talán a legfontosabb, hogy hasznos, praktikus és személyre szóló meglepetéssel sikerüljön örömöt szereznünk. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.
Üzletünkben lehetőség van egyedi, a Megrendelő által hozott nyári élményeket, emlékeket idéző fotókból, képekből történő naptárak készítésére. Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy különleges és személyre szóló ajándékkal lepje meg családtagjait, barátait vagy akár üzleti partnereit is.

Az íly módon készített naptárat személyre szabottan, az Ön ötleteinek megfelelően szerkesztjük, szövegezzük. Pl.:

  • Színes betűvel, kerettel feltüntetheti a családi vonatkozású dátumokat
  • Kiemelheti a következő évre tervezett fontos események időpontjait
  • Bejelölheti az ajándékot kapó ízlésének megfelelő programokat, pl. rock koncertek, fesztiválok, színházi előadások, motoros találkozók, horgász versenyek

Egyedi naptár megrendelése:

  • válassza ki a naptár képanyagát
  • hozza be üzletünkbe bármilyen adathordozón ( CD, DVD, Pendrive )
  • papír alapú képeit és fotóit is várjuk, amelyeket a naptárkészítéshez beszkennelünk.

Üzletünkben rendelhető naptár típusok:

  • falra akasztható, 13 lapos naptár A/4 és A/3 méretben
  • falra akasztható, 1 lapos naptár, melyet laminálással teszünk ellenállóvá
  • 13 lapos asztali naptár 297x150mm, A/5 és A/6 méretben

Naptár készítés menete:

Ügyfeleink által kiválasztott és adathordozón vagy papírkép formájában behozott képekből, fotókból megszerkesztjük egyedi naptárát az Ön elképzelése szerint, a kért méretben és formában. Ezután digitális színes nyomtató berendezésen kinyomtatásra kerül. A 13 lapos naptár esetében a lapokat fém spirálozással fűzzük össze. Ez a típusú fali naptár A/3 és A/4 méretben is rendelhető, természetesen naptárat akasztóval látjuk el. Az egy lapos, egyedi naptár készítésekor a kinyomtatott naptár lapot belamináljuk, ezáltal megóvjuk a külső hatásoktól. Ez a típusú naptár A/3 méretben rendelhető. Az asztali naptárakat fém spirálozással fűzzük, s az összefűzött lapokat fehér karton hátlapban rögzítjük.