Olykor kisebb családi rendezvények is komoly előkészülést jelentenek, így nem meglepő, hogy egy eljegyzés, esküvő, ballagás, keresztelő, névadó vagy házassági évforduló megszervezése mennyi odafigyelést, szervezői munkát igényel. A rendezvények nem az ajtóban kezdődnek - vendégeink első benyomásukat és várakozásukat a meghívó kézbeadásakor alakítják ki. Innen a többi csak folytatás, melyek együtt alkotnak egy kerek egészet. Ahogy a cipőnket is a ruhánkhoz választjuk, úgy különleges alkalmakkor is komoly gondot kell fordítanunk a részletek egymáshoz hangolására.
Ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani. Üzletünkben saját tervezésű és készítésű, igényes és elegáns meghívókat készítünk, melyek választékát folyamatosan bővítjük. Lehetőség van egyedi arcképes meghívó készítésére, sőt a meghívók személyre szólóan is készülhetnek. Ezen kívül forgalmazunk előre gyártott esküvői meghívókat, melyeket szintén katalógusból választhatnak a megrendelők.
Meglévő ajánlatunk mellett igény esetén az Ön meghívójának arculatát, formáját, egyedi jellegét személyre szóló kiszolgálással közösen alakítjuk ki.