Üzletünkben vállaljuk szakdolgozatok, diplomamunkák, nyomtatását, kötészetét, alkalmazkodva a felsőoktatási intézmények előírásaihoz és a megrendelők igényeihez. A diplomakötés nélkülözhetetlen alapanyaga a fekete színű kemény fedőlap, hátlap és a gerinc. Ennek megfelelően a kinyomtatott lapokat szakszerűen összeállított, fekete műbőrkötésben rögzítjük, amely előlapját arannyal feliratozzuk a kért formában. Egyre gyakoribb, hogy az egyetemi előírásoknak megfelelően nem csak a fedőlapra, hanem a diplomakötő gerincre is kérik a név arany betűkkel való feliratozását. Üzletünkben a gerinc közepére - bizonyos méretkorlátozásokkal – szintén van lehetőség.

A szakdolgozatkötés technológiájának jellemzői:

  • kemény, fekete, műbőr bevonatú előlap és hátlap
  • erős műbőr bevonatú fém gerinc

Ennek a három részes kötési rendszernek a lényege, hogy az elő és hátlap kötéséhez különálló, aranyozható, fekete műbőrrel bevont fémgerincet használunk. Ennek köszönhetően a rendszer rugalmas, biztonságos és erős kötést tesz lehetővé:

  • rugalmas, mert ez a típusú kötés bármikor szétszedhető, illetve a gerinc cseréjével az elő- és hátlap újra köthető. Így lehetőség van a bekötött szakdolgozat sérülés nélküli szétbontására, az anyag bővítésére illetve a lapok cseréjére.
  • biztonságos, mert a fémgerincben található különlegesen kiképzett határolók megakadályozzák a lapok elmozdulását
  • erős, mert a gerinc körmös kialakítása rendkívül stabil kötést tesz lehetővé